Home

Privacyverklaring - disclaimer

Christelijk gemengd koor Zon en Zegen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy wil Christelijk gemengd koor Zon en Zegen u heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens.
 
Christelijk gemengd koor Zon en Zegen houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de AVG-regelgeving (Algemene Verordening Gegevensbescherming). Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval:
  • Uw persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt, deze doelen en type persoonsgegevens zijn beschreven in dit Privacy policy;
  • Verwerking van uw persoonsgegevens beperkt is tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt;
  • Vragen om uw uitdrukkelijke toestemming als wij deze nodig hebben voor de verwerking van uw persoonsgegevens;
  • Passende technische en organisatorische maatregelen hebben genomen zodat de beveiliging van uw persoonsgegevens gewaarborgd is;
  • Geen persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen, tenzij dit nodig is voor uitvoering van de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt;
  • Op de hoogte zijn van uw rechten omtrent uw persoonsgegevens, u hierop willen wijzen en deze respecteren. 
Als Christelijk gemengd koor Zon en Zegenzijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens. Indien u na het doornemen van ons Privacy policy, of in algemenere zin, vragen heeft hierover of contact met ons wenst op te nemen, kan dit via de contactgegevens onder aan dit document.
 
VERWERKING PERSOONSGEGEVENS
Persoons gegevens van leden worden door Christelijk gemengd koor Zon en Zegen verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):
  • Administratieve doeleinden;
  • Communicatie over de opdracht en/of uitnodigingen;
  • Het uitvoering geven aan of het uitgeven van een opdracht.
  • Het informeren d.m.v. nieuwsuitingen. 

Grondslag voor deze persoonsgegevens is:
De overeengekomen opdracht, schriftelijke aanmelding Lidmaatschap; 
Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Christelijk gemengd koor Zon en Zegen de volgende persoonsgegevens en bijzondere persoonsgegevens van u vragen:
  • Voornaam en achternaam;
  • Adresgegevens;
  • Geslacht;
  • Geboortedatum
  • Telefoonnummer;
  • E-mailadres;
  • Betalingsgegevens
  • Informatie met betrekking tot uw lidmaatschap;  
VERSTREKKING AAN DERDEN
De gegevens die u aan ons geeft, kunnen wij aan derde partijen verstrekken indien dit noodzakelijk is voor uitvoering van de hierboven beschreven doeleinden.
Zo maken wij gebruik van een derde partij voor:
Het verzorgen van de internetomgeving; Sybit

Zo maken wij gebruik van Bestuursleden voor:
Het verzorgen van de (financiële) administratie; Tijn Bouw
Het verzorgen van nieuwsbrieven en uitnodigingen; Ada IJzerman 
Christelijk gemengd koor Zon en Zegen geeft nimmer persoonsgegevens door aan andere partijen, waarmee wij geen verwerkers-overeenkomst hebben afgesloten. Met deze partijen (verwerkers) maken wij hierin uiteraard de nodige afspraken om de beveiliging van uw persoonsgegevens te waarborgen. Verder zullen wij de door uw verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht en toegestaan is. Een voorbeeld hiervan is dat de politie, de belastingdienst, in het kader van een onderzoek (persoons)gegevens bij ons opvraagt. In een dergelijk geval dienen wij medewerking te verlenen en zijn dan ook verplicht deze gegevens af te geven. Tevens kunnen wij persoonsgegevens delen met derden indien u ons hier schriftelijk toestemming voor geeft.

Binnen de EU
Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan partijen welke gevestigd zijn buiten de EU.

Bewaartermijn
Christelijk gemengd koor Zon en Zegen bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt dan wel op grond van de wet is vereist.
 
Beveiliging
Christelijk gemengd koor Zon en Zegen neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Christelijk gemengd koor Zon en Zegen verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met het bestuur van Christelijk gemengd koor Zon en Zegen.
 
Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Christelijk gemengd koor Zon en Zegen gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren.
Onze cookies kunnen niet worden gebruikt om personen te identificeren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.
Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies.
 
Rechten omtrent uw gegevens
U heeft recht op inzage, rectificatie of verwijdering van de persoonsgegeven welke wij van u ontvangen hebben. Tevens kunt u bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens (of een deel hiervan) door ons of door één van onze verwerkers. Ook heeft u het recht om de door u verstrekte gegevens door ons te laten overdragen aan uzelf of in opdracht van u direct aan een andere partij. Wij kunnen u vragen om u te legitimeren voordat wij gehoor kunnen geven aan voornoemde verzoeken.
Mogen wij uw persoonsgegevens verwerken op basis van een door u gegeven toestemming hiertoe, dan heeft u altijd het recht deze toestemming in te trekken.
 
Klachten of vragen
Mocht u een klacht of vragen hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens dan vragen wij u hierover direct contact met ons op te nemen. Komen wij er samen met u niet uit dan vinden wij dit natuurlijk erg vervelend. U heeft altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacybescherming.
 
Vragen
Als u naar aanleiding van ons Privacy Statement nog vragen of opmerkingen heeft neem dan contact met ons op!
 
Wijzigingen
Christelijk gemengd koor Zon en Zegen behoudt zich het recht voor om de inhoud van dit privacy policy te allen tijde te wijzigen.
 
Functionaris Gegevensbescherming
Christelijk gemengd koor Zon en Zegen heeft Tijn Bouw aangewezen als functionaris gegevensbescherming en is bereikbaar via onderstaande contactgegevens:
 
Contactgegevens
Christelijk gemengd koor Zon en Zegen  Jamboreelaan 11 Biddinghuizen, telefoon 0321-331678 mailadres: info@zonenzegen.nl

© 2018 Chr. Gem. Koor Zon en Zegen - Realisatie: Sybit | Software op Maat - Privacyverklaring / Disclaimer

Realisatie: Sybit - Software op Maat